A Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület tagfelvétel tart:
2009. szeptember 25., péntek 11-17 óráig a FISE Galériájában (1054 Bp. Kálmán Imre utca 16.) 
 
Minden 35 év alatti, bármely iparművészeti ággal foglalkozó alkotó jelentkezhet.
Diploma nem feltétel (de ha még művészeti hallgató, várjon egy kicsit...)
 
A jelentkezők a következőket vigyék magukkal a felvételire:

- CD-n portfóliót (alkotások, cím, irodalom, stb.)
- egy lapon életrajzot az elérhetőségekkel
- néhány eredeti (mondjuk nem nagy méretű) alkotást, rajzot, amely még aznap elvihető
- kétezer forintot, eljárási díjra.
 
Pár szó az Egyesületről:
 
A FISE egy független szakmai szervezet, amely 27 éve segíti az iparművészek pályakezdését.
Az Iparművészetiről kikerült fiatal tervezők alakították az Egyesületet azért, hogy legyen egy szellemi közösség, amelyben otthonra találnak, ahol szakmai fejlődésüket egy baráti közösség segíti.
A tagság 9 szakma szerint szakosztályba tagolódik (a honlap szerint 11, úgymint:ötvös, öltözék, anyagtervezés, bőr, alkalmazott grafika, illusztráció, fotográfia, porcelán-kerámia, üveg, formatervezés, belsőépítészet) , az egyesületet választott vezetőség irányítja (melynek tagjai: Mascher Róbert elnök (design), Ágoston István (belsőépítészet), Varga Viktória (textil), Kaintz Regina (ötvös), Koleszár Ferenc (kerámia), Horváth Mónika (ruha), Fabó Attila László (grafika), Kecskés Krisztina (üveg), Páger Bernadett (szövő).
 
A FISE irodája és 4 műterme mellett, Budapest szívében a Kálmán Imre utca 16-ban működtet egy galériát is. Itt évente 12-16 kiállítást rendeznek, ahol a tagok bemutatkozhatnak a szakmai és a tágabb közönségnek. A kiállítási lehetőséget pályázat útján lehet elnyerni. Évente több külföldi meghívásnak is eleget tesznek, és egyszer-kétszer a FISE is fogad vendég kiállítókat. Szervezeti és sajtókapcsolataik segítik a pályakezdőknek megvalósítani művészi célkitűzéseiket, így egyre többen vannak, akik FISE tagként indultak el és mára a magyar kultúra és művészet nemzetközileg is elismert alkotói lettek.  
        
Munkájukról innen többet is megtudhattok, további felvilágosítást pedig a iroda@fise.hu emailcímen kaphattok.