Viszonylag új effekt itt a blogon, hogy elkezdtem fotóblogokat, fotósokat bemutatni nektek...
 
...nyílván nem hajánál összerángatott dolog, hisz ők is a fénnyel kufárkodnak, csak mások az eszközeik :)
 
A mai alkalommal büszkén mutatom be nektek egy kedves barátom, Gerlai Tibor fotóit... 
és egyben ezzel a poszttal is szeretném neki megköszönni azt, hogy a blog írása óta eltelt időben jó sokszor engedett unszolásomnak, elkísért, fotós munkájával segítve egy-egy szép üvegbetét, üvegtárgy megmutatását.
 
A fotóin rögzített pillanatok úgy oldódnak a retinánkba, mint a teafilter a jó forró vízbe... az a fajta nyugalom árad belőlük, amire manapság nagy szükségünk van...
 
... és ott állunk vele együtt a búzamezőben...
vagy ülünk mellette a Normafán egy pléden, és figyeljük, ahogy a késődélutáni napsütésben mások is lelazulnak...
... és így lesz ez akkor is, ha a képeket évek múlva elővesszük.
 
Személy szerint én a feketefehér képeit jobban szeretem... nagyon jó érzékkel találja meg a sötét-világos-rajzolta arányokat.
 
Neki köszönhetjük még a nemrég indult Álomgyár-blogot is, ahol mindannyian hangot adhatunk beteljesült vagy még csak nyugvó mag-állapotban lévő álmainknak...és erőt meríthetünk mások sikeres nagyotálmodásaiból.
 
...és tudom még fokozni: "zene-szerkesztéssel" is kísérletezik... újabb és újabb zenei programok használatával simítja össze itt például Babits Esti kérdés-ét a saját maga által írt zenével:
 

 

Darqo - The Artist (Babits Mihály-Esti kérdés remix - mp3) by KentaurBen

Bátran ajánlom hát bárkinek, aki tárgyait, életképeinek pillanatait egy ilyen szemre bízná... mert ő kihozza belőlük azt, ami a legjobb, még ha tudjuk is, hogy van benne rossz is.