Néhány szó a blog-boltról: 
azért jött létre - amiért a blog is -, hogy minél több emberrel megszerettessem az üvegtárgyakat.
 
Hiszek benne, hogy ezeknek a tűzben született és mesteri kreativitással létrehozott tárgyaknak a ma emberének otthonában is ott a helye.
Olyan, magángyűjteményekből, kortárs alkotóktól, galériáktól származó üvegtárgyakat lehet itt megvásárolni, amelyek között találhatsz olyat, ami épp' most jött ki a kemencéből, és olyat is, amelyet akár több generáció örökített egymásra...
...hiszen az üveg mindig érték volt, és remélem, az is marad.
 
A vásárlás menete:
Miután a blog-bolt most indul, küzd még néhány kezdeti technikai nehézséggel, kérlek, nézd ezt el nekem.
Pár héten belül egy egyszerűsített formát is kaphat.
 
1. Mindegyik tárgy mellett (az alap-paramétereken és az áron kívül) találsz egy azonosítót, és egy státusz-jelzőt.
 
2. Ha szeretnéd megvásárolni, és a státusz-jelző sorban ez eladó szó szerepel,  írj egy levelet a depth@interware.hu emailcímre, amelyben jelzed vételi szándékodat a jelzett azonosítójú tárgyra (kérdezz nyugodtan, hisz így elkerülhető a félreértés).
 
3. Ekkor én a vásárlás befejeztéig átírom a sort tárgyalás alatt-státuszúra  - ami addig marad ott, míg a tárgy el nem jut hozzád.
(Természetesen ha egy tárgynál ezt a feliratot találod, írhatsz abban az esetben is, de ez azt jelenti, hogy így más vevő(kk)el egy időben kell javaslatot tenned.)
 
4. Ezután emailben leegyeztetjük a vásárlás részleteit, majd biztonságos módon becsomagolt küldeményként postára adom vagy személyes találkozót javasolva eljuttatom hozzád a tárgyat.
(Előfordulhat, hogy esetleg nem én, hanem egy galéria küldi, de erről tájékoztatlak.)
 
Külföldre nem áll módomban csomagot küldeni.
 
(Gyűjtők figyelmébe: Konkrét művészek munkáit, jellegzetes stílusú üvegművészeti alkotások felkutatását - megbeszélés alapján -  vállalom.)
 
Köszönöm, ha vásárolsz, és ha most esetleg nem találsz számodra tetsző dísztárgyat, kérlek, látogass vissza (vagy iratkozz fel RSS-re), hisz reményeim szerint a tartalom folyamatosan frissül.
 
Üdv:
Kentaurben
 
Utolsó frissítés időpontja: 2009.12.05.
 
Az üvegtárgyakat, árukkal, paramétereikkel együtt, az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:
 

http://www.flickr.com/photos/blogbolt/sets/72157622713137409/