Lassan kúszik befelé egy jókis klasszik vasárnap esti depi a hétfő miatt..gondoltam ráteszek még egy lapáttal, és mai posztomban egy olasz design-lámpát veszek górcső alá.
(gyártó: Itre , fantázianév: Great JJ)
 
Ránézésre ezek a hívószavak, amik előjönnek belőlem: friss, paráztató, erőteljes... és ha képes ennyire megmozgatni a fantáziámat, nézzünk a koncepció mögé.
 
Tulajdonképpen itt is egy régi ötlet leporolásáról van szó:
lássuk csak, hogyan mutat egy teljesen hétköznapi, ám kisebb méretekkel megszokott tárgy bazinagyban... szó szerint is flesseltessük be a felnőtteket, ilyen lenne egy amolyan "segítség! összementem!"-szituáció.
 
Tovább fokozza a hatást, hogy nem egy szépséges, szívünkcsücske-tárgy áll a nagyítás epicentrumában, hanem egy praktikus környezethez szokott, erősen "ipari" hatású "eszköz".
 
Rugók, váz..minden kilátszik..azt hinnénk elveszett a fény misztikuma, ám a nagyításos-csavarral mintha csak egy másik kifinomult varázsigét használtak volna..és működik...
...ui. a manapság divatos enteriőr-trendek egy képviselőjével van dolgunk: a minimállal bekúszott ipari fíling keveredik, a minimált túllépő, bizarr, szuggesztív látványelemeket szobáinkba becsempésző irányzattal.
 
Kicsit scary, de végülis bejön :)
Neked?