Mára 2 design-lámpát választottam... és amikor rájuk néztem, arra gondoltam, hogy az egyiket egy nőcis, a másikat pedig egy pasis lakásba képzelném el...
... szingliknek...
 
For women (merhát a lyányoké az elsőbbség, ugye):
Egyesek szerint egy nő személyiségére alsó hangon is inkább mondanánk, hogy sokrétű (mint egy férfiemberére (respekt a kivételeknek))...és ehhez az elmélethez igazán passzol ez a helyre, közel 10 kilós lámpa, amely a Mirage nevet kapta a keresztségben.
Szerkezetileg 18 üveglapból áll, melyek mindegyikére más-más rajzolat került, ám egyben egy 3D-s lámpa alakját adják (valójában azonban két nagyob elemből áll, amelyeket erős mágnes fog össze, így középen ki tudod cserélni az izzót).
 
Szemből tehát egy lámpa egy négyzetben... de a benne létrehozott design-koncepció arról mesél, hogy az illúzió képes elfedni a szemünk elől a lényeget.
...ám ha egy lépést teszünk még valamilyen irányba, és onnan is vetünk egy pillantást a dolgokra, kiderül, hogy sokkal árnyaltabb a kép...és a négyzetből kocka lesz.
 
itt megveheted:
 
For man:
A kevesebb több - írhatnánk az agglegény-lakások ajtajára, mint témaadót... de férfi ismerőseim nagyobb része, ha nem is követi betűről-betűre az aktuális trendeket, egy-egy jól irányzott design-leütéssel szeretnek villantani a lakásukban...
...ehhez jöjjön egy markáns darab az Axolight-tól: Kaleidolight.
 
Első ránézésre szigorúnak tűnő piramis-alakú lámpánk technikailag nem túlspilázott: 3 azaz három fluoreszkálós körte, és 3 azaz három tükröződős, fényvisszaverős füstüveg lap.
 
Persze máris zúdulhatnak az asszociációk: a zárt piramis alakzat állítólag az örök energia-megmaradás szimbóluma...
..és persze a 3-as szám mögött is jelentős tartalom van a számmisztika szerint: a 3-as számú emberek kifejezetten ambiciózusak, sohasem elégednek meg alárendelt pozíciókkal. Céljuk, hogy kiemelkedjenek a világban, uralomra és tekintélyre tegyenek szert mások fölött. Ha egy tekintélyt képviselő személy utasítja őket, akkor kiválóan hajtják végre a parancsokat. Szeretik a rendet és fegyelmet mindenben, szívesen segítenek, de ragaszkodnak hozzá, hogy az ő rendelkezéseiknek mások engedelmeskedjenek.

Gyakran kerülnek a legmagasabb pozíciókba bármely szakmában. Elsősorban a hadseregben, a tengerészetnél, a kormányzatban jutnak tekintélyes posztokhoz, de az életben bárhol lehetséges ez, ahol a megbízhatóság és a felelősségteljesség alapkövetelménynek számít.
Hibájuk, hogy hajlanak a diktátori viselkedésre, hogy megszabják a törvényt mások számára, és túlzottan ragaszkodnak saját elképzeléseik megvalósításához. Rendkívül büszkék, nem szeretnek bármilyen módon lekötelezve lenni másoknak.
 
de
mint a képeken is látszik, a kaleidoszkóp-hatás révén a három izzóból 12, majd harmincvalahány lesz, és a pirasmibelsőből ragyogó gömb tolja a fényt....
 
..klikk a bemutató videóhoz:

 
cég weboldala: