Urbánus legenda, hogy telihold idején több a bűnözés, a baleset, a szülés, a műtéti komplikáció, stb... és veled mi a helyzet?
Rád is erős hatással van? Alvás közben kiver a víz? Aznap kiesik minden a kezedből? ..vagy mindez smafu, és hiába alkotja a te tested is közel 70%-ban víz, rád nincs hatással az, ami ár-apályokat mozgat bolygónkon?
 
Steve Weinstock Los Angeles-i művészre biztos volt valamilyen hatással, mikor megalkotta legújabb, Full Moon névre keresztelt kollekcióját.
 
 
 
Újrahasznosított üvegből, színes üvegkavicsokból öntött tükrei (és szintén most bemutatott fürdőszobai mosdói), megjelenésükkel igazán magas piedesztálra emelik a testi tisztulás helyszínét.
 
Drámai energiájúak... létrejöttük rezoanciájával csordultig telítettek.
(..és külön csodálatos, hogy alkotásuk kevesebb energiával jár (lévén nagyobbrészt recycled), hiszen kisebb hőmérsékleten, és kevesebb idő alatt készülnek - energiatakarékos és gyönyörű - cool kombináció :)
 
Mosdótáljainak tüzes, élénk színeit nézve, szinte azt várja az ember: ha víz folyik rá, az forrva gőzölög el...Tükrei pedig  - hátsó megvilágításuknak köszönhetően - vibráló, természetes színskálával borítják be a falat...
 
Tűz, víz, föld, levegő-kivonatok ezek - az üvegkészítés alkímiájának szövetéből nyírt fénylő darabok a tengerkéktől a meleg aranynarancsig.
 
Korábban volt már szó a keret nélküli tükrökről... de kétségtelen: egy tükör akkor befejezett, ha a tükröződés csodáját valami ehhez fogható keret zárja le.